Δημιουργία Ιστοσελίδας

Θέλετε site-πύραυλο, αλλά η ιστοσελίδα σας θυμίζει περισσότερο χελώνα; Στοχεύετε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αλλά αποτυγχάνετε στα τεστ απόδοσης;

Ή μήπως πληρώσατε ένα κάρο λεφτά, αλλά η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται λάθος στην οθόνη των κινητών;

Αν η εταιρική σας ιστοσελίδα αντιμετωπίζει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα ή αν απλά θέλετε να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ποτέ τέτοια ζητήματα, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Δημιουργία Ιστοσελίδας – Δίνουμε λύση στα προβλήματά σας

Κατασκευή ιστοσελίδας με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Παρατηρείτε υψηλό bounce rate (ποσοστό εγκατάλειψης); Αν οι χρήστες εγκαταλείπουν την ιστοσελίδα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ίσως η ταχύτητα φόρτωσης είναι ο ένοχος.

Οι μέρες που οι χρήστες περίμεναν υπομονετικά μια ιστοσελίδα να φορτώσει στις οθόνες τους, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πάνω από το 50% των χρηστών θα εγκατέλειπε μια ιστοσελίδα που χρειάζεται περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα για να φορτώσει.

Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμα εργαλεία, εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα σας θα φορτώνει σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο για υπολογιστές και σε 1,1 δευτερόλεπτα για κινητές συσκευές. Έτσι, αποκτάτε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Γιατί;

Η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδας συμβάλει στην καλύτερη εμπειρία του χρήστη, ενώ προσμετράται θετικά και στην κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

Κατασκευή ιστοσελίδας με επαγγελματικό σχεδιασμό

Έχετε μπει ποτέ σε κάποια ιστοσελίδα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα βγήκατε, γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο αν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας;

Το design μιας ιστοσελίδας μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Άλλωστε, κυκλοφορούν στο εμπόριο χιλιάδες έτοιμα template που υπόσχονται ένα ευχάριστο αισθητικά αποτέλεσμα. Στην πράξη, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Είτε επιλέξετε ένα έτοιμο template είτε επιλέξετε custom design, φροντίζουμε ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει το brand σας και να ταιριάζει με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Κατασκευή ιστοσελίδας με μεγάλη λειτουργικότητα

Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα εκτός διαδικτύου. Σε μια ιστοσελίδα, οι επισκέπτες θέλουν να βρίσκουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν εύκολα και γρήγορα, με 2-3 κλικ.

Αν η ιστοσελίδα σας δεν είναι λειτουργική και εύκολη στη χρήση, τότε οι επισκέπτες απλά θα φύγουν. Στην W3Vitals δίνουμε έμφαση στην εμπειρία του χρήστη (UX design) και στο περιβάλλον χρήστη (UI design) για απόλυτα λειτουργικές ιστοσελίδες που θα κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Κατασκευή ιστοσελίδας με responsive design

Η ιστοσελίδα σας φαίνεται τέλεια στην οθόνη του υπολογιστή. Έχετε ελέγξει, όμως, πώς εμφανίζεται στην οθόνη του tablet ή του κινητού σας;

Οι περισσότερες αναζητήσεις στο Google Search γίνονται από mobile χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι βελτιστοποιημένη, ώστε να εμφανίζεται εξίσου καλά σε μικρές οθόνες.

Χρησιμοποιούμε responsive design για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας φαίνεται άριστα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κάθε οθόνης.

Κατασκευή ιστοσελίδας με μέγιστη ασφάλεια

Φοβάστε για την ασφάλεια των δεδομένων στην ιστοσελίδα σας και τρέμετε στην πιθανότητα να πέσετε θύμα hacking;

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τα standard ασφαλείας, ώστε να εξασφαλίζει την προστασία των δεδομένων του χρήστη.

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς δεν υπάρχει άμεση σύνδεση με τη βάση δεδομένων, τα δεδομένα χρήστη και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Επιπλέον, εγκαθιστούμε πρωτόκολλο ασφαλείας SSL.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ιστοσελίδα σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε την ιστοσελίδα σας να απογειωθεί!

Δημιουργία ιστοσελίδας – Επιπρόσθετες παροχές

Δημιουργία blog

Θέλετε να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και να δημιουργήσετε αξία για τους πελάτες σας;

Ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε είναι να δημιουργήσετε ένα εταιρικό blog, όπου υπάρχοντες και εν δυνάμει πελάτες θα βρίσκουν χρηστικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για εσάς ιστολόγια υψηλής αισθητικής με εύκολη διαχείριση, γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και εξαιρετικό responsive σχεδιασμό.

Δημιουργία ιστοσελίδας με σύστημα παραγγελιοληψίας (eshop)

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εύκολα και γρήγορα;

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων με σύστημα παραγγελιοληψίας και online πληρωμών. Σχεδιάζουμε eshop προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και καινοτόμες πρακτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα μας για τη δημιουργία eshop.

Δημιουργία ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης ραντεβού

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα, όπου θα μπορούν οι πελάτες σας να κλείνουν ραντεβού αυτόματα, χωρίς τη δική σας συμμετοχή;

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδας, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν με ευκολία να κλείσουν ραντεβού στις διαθέσιμες ώρες που έχετε ορίσει. Επίσης, διασφαλίζουμε ότι δε θα υπάρχουν διπλά ραντεβού την ίδια ώρα.

Επιπλέον, για την ευκολότερη διαχείριση των ραντεβού σας, σας παρέχουμε μια web εφαρμογή. Μέσω της εφαρμογής, θα μπορείτε να δείτε τα ραντεβού που έκλεισαν μέσω της ιστοσελίδας σας, αλλά και να προσθέσετε ραντεβού που κανονίστηκαν τηλεφωνικά ή μέσω κάποιου άλλου καναλιού.

Κατασκευή ιστοσελίδων ΑμεΑ και επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ

Διεκδικείτε επιδότηση μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την κατασκευή ιστοσελίδας φιλικής προς άτομα με ειδικές ανάγκες;

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων ΑμεΑ (W3C) που διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με προβλήματα όρασης, ακοής και άλλες ιδιαιτερότητες.

Οι ιστοσελίδες μας πληρούν όλα τα standard του πρότυπου WCAG 2.0, ώστε να μπορούν να επιδοτηθούν μέσω των προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων

1

Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε λύσεις

Στην πρώτη μας συνάντηση, ακούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε λύσεις. Γίνεται μια πρώτη εκτίμηση κόστους και χρόνου υλοποίησης και μπαίνουν οι βάσεις για τον προγραμματισμό του project.

2

Επιλογή design template και σχεδίαση ιστοσελίδας

Έχοντας συμφωνήσει στο είδος της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει, προχωράμε στην επιλογή του design. Σας στέλνουμε έτοιμα template για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ή σας δείχνουμε κάποια δείγματα για custom design.

3

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η ομάδα προγραμματιστών μας ξεκινά την κατασκευή της ιστοσελίδας με βάση το template που έχει επιλεχθεί και τις επιμέρους αλλαγές που έχετε ζητήσει. Ταυτόχρονα, οι γραφίστες μας αναλαμβάνουν τη δημιουργία των γραφιστικών στοιχείων, ώστε η σχεδίαση της ιστοσελίδας να είναι πλήρως εναρμονισμένη με την εταιρική σας ταυτότητα.

4

Παραμετροποίηση ιστοσελίδας

Ο κώδικας της ιστοσελίδας είναι έτοιμος. Σε αυτό το στάδιο, εισάγουμε δεδομένα, όπως κείμενο και φωτογραφίες, για να πάρει η ιστοσελίδα την τελική της μορφή. Μπορείτε να μας στείλετε εσείς το κείμενο και τις εικόνες που θέλετε ή αναλαμβάνουμε εμείς να ετοιμάσουμε το βέλτιστο περιεχόμενο με βάση τις προδιαγραφές σας.

5

Βελτιστοποίηση και παράδοση ιστοσελίδας

Το τελευταίο βήμα πριν σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα είναι να τη βελτιστοποιήσουμε τεχνικά, έτσι ώστε να έχει άριστα αποτελέσματα ως προς το SEO. Γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με το Google Search Console, το Google Analytics και τους social media λογαριασμούς σας.

Δημιουργία Ιστοσελίδας – Εργαλεία που χρησιμοποιούμε

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress – Gatsby

Χρειάζεστε μια επαγγελματική ιστοσελίδα με όμορφο σχεδιασμό, γρήγορη φόρτωση, υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, αλλά και εύκολη διαχείριση;

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες που βασίζονται στο WordPress, το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), σε συνδυασμό με την τεχνολογία Gatsby.

Τι είναι η τεχνολογία Gatsby;

Η τεχνολογία Gatsby είναι ένας νέος τρόπος κατασκευής ιστοσελίδων και εφαρμογών με εξαιρετική απόδοση, λιγότερα κενά ασφαλείας και ευελιξία στη χρήση των καλύτερων εργαλείων για την επιχείρησή σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας ιστοσελίδας με WordPress – Gatsby;

  • Υψηλή απόδοση. Η ιστοσελίδα φορτώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου.
  • Εύκολη διαχείριση. Λειτουργικό και user-friendly περιβάλλον διαχείρισης για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανανεώνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.
  • Ευελιξία και επεκτασιμότητα. Η τεχνολογία Gatsby υποστηρίζει μεγάλο εύρος plugin και εφαρμογών, διευκολύνοντας την ανάπτυξη της ιστοσελίδας και διατηρώντας χαμηλά το κόστος.
  • Ιστοσελίδα χωρίς ίντερνετ! Η τεχνολογία Gatsby εκμεταλλεύεται την εφαρμογή PWA που επιτρέπει σε έναν χρήστη να ανοίξει μια ιστοσελίδα που έχει επισκεφτεί ξανά, χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η τεχνολογία Gatsby είναι η τελευταία λέξη στην κατασκευή ιστοσελίδων. Προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Συχνές Ερωτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλετε μια δυναμική ιστοσελίδα με υψηλή απόδοση και εύκολη διαχείριση;

Εμπιστευτείτε την W3Vitals για μια επαγγελματική ιστοσελίδα υψηλών προδιαγραφών που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.