Γραφιστικές Υπηρεσίες

Είστε μια νέα επιχείρηση κι αναζητάτε γραφιστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη δημιουργία μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας;

Σκοπεύετε να αναδιαμορφώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας και χρειάζεστε έναν επαγγελματία γραφίστα για δημιουργία λογοτύπου;

Ή μήπως θέλετε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό brand online και ψάχνετε επαγγελματικές υπηρεσίες graphic design για social media;

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, η ομάδα της W3Vitals είναι εδώ για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου γραφιστικές υπηρεσίες που θα απογειώσουν την εταιρική σας εικόνα.

Εταιρική ταυτότητα και graphic design

Η εταιρική ταυτότητα, γνωστή και ως brand identity, είναι ο τρόπος με τον οποίο μια επιχείρηση παρουσιάζει τον εαυτό της στο κοινό.

Στοιχεία όπως η επωνυμία, το λογότυπο και η παλέτα χρωμάτων αποτελούν βασικά μέρη της εταιρικής ταυτότητας. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια συνεκτική κι εύκολα αναγνωρίσιμη από το ευρύ κοινό εικόνα για την επιχείρηση.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το graphic design παίζει κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό μιας ξεχωριστής εταιρικής ταυτότητας που αντανακλά τις αξίες και την κουλτούρα της επιχείρησης.

Θέλετε να αποκτήσετε μια σύγχρονη εταιρική ταυτότητα που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Γραφιστικές υπηρεσίες για αποτελεσματικό branding σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας

Στην W3Vitals, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις graphic design που αφορούν τόσο την έντυπη όσο και την ηλεκτρονική σας παρουσία.

Με υψηλή τεχνογνωσία, φρέσκιες ιδέες κι εξειδικευμένα εργαλεία graphic design, η ομάδα μας δημιουργεί εντυπωσιακά γραφιστικά που ξεχωρίζουν για το στιλ και την υψηλή αισθητική τους.

Ενδεικτικά, παρέχουμε τις παρακάτω γραφιστικές υπηρεσίες:

Δημιουργία λογοτύπου

Το λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης.

Αποτελεί το οπτικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση στα μάτια των καταναλωτών και τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Ένα σωστά σχεδιασμένο λογότυπο που αντικατοπτρίζει με έξυπνο τρόπο τις αξίες και την κουλτούρα της επιχείρησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια επιτυχημένη στρατηγική branding.

Στην W3Vitals, ο σχεδιασμός λογοτύπου περιλαμβάνει τα εξής:

 • ανάλυση του προφίλ της επιχείρησης κι έρευνα αγοράς
 • επιλογή χρωματικής παλέτας σύμφωνα με τις αξίες της επιχείρησης και το μήνυμα που θέλει να περάσει
 • επιλογή και μορφοποίηση/δημιουργία γραμματοσειράς που ταιριάζει στο ύφος και τον χαρακτήρα της επιχείρησης
 • δημιουργία προσχεδίων με βάση διάφορες εικαστικές προτάσεις
 • τελειοποίηση του λογοτύπου και σχεδίαση παραλλαγών του για διαφορετικές χρήσεις (horizontal, vertical, icon, colors)

Αυτά είναι κάποια λογότυπα που σχεδιάσαμε μέχρι στιγμής για πελάτες μας:

Δημιουργία επαγγελματικών καρτών κι εταιρικών εντύπων

Εκτός από το λογότυπο, μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό εντύπων που ενδυναμώνουν την εικόνα της επιχείρησης.

Ενδεικτικά, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τα παρακάτω είδη εντύπων:

 • Επαγγελματικές κάρτες: Σχεδιάζουμε επαγγελματικές κάρτες που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα της επιχείρησης κι αποτυπώνουν με ελκυστικό τρόπο βασικά στοιχεία επικοινωνίας.
 • Εταιρικά έντυπα: Σχεδιάζουμε εταιρικά έντυπα, όπως επιστολόχαρτα, φακέλους, μπλοκ σημειώσεων και παραστατικά, που αναδεικνύουν το προφίλ της επιχείρησης και συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας θετικής εικόνας.
 • Καταλόγους προϊόντων και υπηρεσιών: Δημιουργούμε σαφείς και κομψούς εταιρικούς καταλόγους με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες της επιχείρησης.
 • Συσκευασίες, ετικέτες προϊόντων κι αυτοκόλλητα: Σχεδιάζουμε πρωτότυπες και ελκυστικές συσκευασίες, ετικέτες προϊόντων κι αυτοκόλλητα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών κι αυξάνουν την αγοραστική τους διάθεση.
 • Σακούλες, κουτιά και τσάντες συσκευασίας: Δημιουργούμε branded μακέτες για σακούλες, κουτιά και τσάντες συσκευασίας που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα της επιχείρησης και τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.
 • Flyer, αφίσες και banner: Δημιουργούμε κάθε είδους διαφημιστικό υλικό, όπως flyer, αφίσες και banner, για την αποτελεσματική προβολή και προώθηση της επιχείρησης σε παραδοσιακά και νέα κανάλια επικοινωνίας.
 • Editorial – Book: Σχεδιάζουμε editorial-book που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους και το δημιουργικό storytelling τους.
 • Annual report και business presentation: Σελιδοποιούμε ετήσιες αναφορές και εταιρικές παρουσιάσεις που εξηγούν τη στρατηγική της επιχείρησής σας μέσω ελκυστικών layout, ενημερωτικών infographic και στοχευμένης οπτικής αφήγησης.

Αυτά είναι κάποια έντυπα που σχεδιάσαμε μέχρι στιγμής για τους πελάτες μας:

Δημιουργία γραφιστικών για social media

Τα social media είναι ένα κανάλι επικοινωνίας στο οποίο κυριαρχεί η εικόνα.

Ένα σωστά σχεδιασμένο κι ελκυστικό δημιουργικό μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των χρηστών και να αυξήσει την αλληλεπίδρασή τους με το brand.

Στο πλαίσιο της διαχείρισης social media, οι γραφίστες της ομάδας μας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν πρωτότυπα γραφιστικά στοιχεία που αναδεικνύουν την επιχείρηση και προάγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Συγκεκριμένα, η δημιουργία γραφιστικών για social media περιλαμβάνει τους παρακάτω τύπους δημιουργικών:

 • Branded γραφιστικά που συνδυάζουν φωτογραφία και γραφιστικά στοιχεία για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Branded template με γραφιστικά στοιχεία που στοχεύουν στη διαμόρφωση visual identity και την ανάδειξη μιας branded αισθητικής.
 • Carousel template με εναλλασσόμενες εικόνες που στοχεύουν στην προώθηση σύνθετου περιεχομένου και στην ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας.

Αυτά είναι κάποια γραφιστικά για social media που σχεδιάσαμε για πελάτες μας:

Δημιουργία infographic

Τα infographic είναι η γραφική απεικόνιση σύνθετων πληροφοριών και δεδομένων με τρόπο που γίνεται εύκολα και γρήγορα κατανοητός.

Με ελάχιστη χρήση κειμένου κι εντυπωσιακά γραφιστικά στοιχεία, ένα ποιοτικό infographic έχει 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να διαβαστεί και να απομνημονευθεί από ότι ένα απλό κείμενο με τις ίδιες πληροφορίες.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα ισχυρό εργαλείο marketing που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα social media και στην εταιρική σας ιστοσελίδα, όσο και σε εταιρικές παρουσιάσεις.

Επεξεργασία φωτογραφιών με Photoshop

Το φωτογραφικό υλικό υψηλής ποιότητας είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στη διάθεση της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε τη βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σας με Photoshop, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο website ή το eshop σας και στα social media σας.

Η υπηρεσία Photoshop retouching περιλαμβάνει τα εξής:

 • ρετουσάρισμα και καθαρισμό φωτογραφιών
 • προσθήκη σκιών κι αντανακλάσεων
 • επαναχρωματισμό προϊόντων
 • αφαίρεση φόντου
 • περιστροφή κι αλλαγή μεγέθους προϊόντων
 • δημιουργική επεξεργασία φωτογραφιών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια παραδείγματα επεξεργασίας φωτογραφιών με Photoshop:

Δημιουργία και επεξεργασία βίντεο

Το βίντεο είναι μία από τις πιο διαδραστικές κι αποτελεσματικές μορφές περιεχομένου για την προώθηση ενός μηνύματος.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η δημοτικότητα που έχουν πλατφόρμες όπως το YouTube και το Tik Tok ή η σταδιακή στροφή άλλων social media σε video περιεχόμενο.

Εκτός από τα social media, το βίντεο ενδείκνυται για παρουσίαση προϊόντων κι υπηρεσιών στο πλαίσιο διαφημίσεων.

Μπορεί, επίσης, να προσφέρει μια δυναμική εμπειρία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του eshop σας.

Με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία κι επεξεργασία οπτικοακουστικού περιεχομένου, οι motion designer της ομάδας μας αναλαμβάνουν:

 • τη δημιουργία βίντεο με stock footage ή δικό σας υλικό
 • το μοντάζ και το ρετουσάρισμα του βίντεο υλικού μετά την παραγωγή
 • τη δημιουργία κινούμενων γραφιστικών ή animation

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια παραδείγματα από βίντεο που έχουμε δημιουργήσει για πελάτες μας:

Συχνές Ερωτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αναζητάτε γραφιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας;

Εμπιστευτείτε την W3Vitals για αποτελεσματικό branding σε κάθε κανάλι επικοινωνίας.