Δημιουργία Eshop

Θέλετε να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά και να διευρύνετε τον κύκλο πελατών σας;

Ή μήπως οι εξωτερικές συνθήκες σάς αναγκάζουν να στραφείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο για να διασφαλίσετε τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Γιατί να επενδύσω στη δημιουργία eshop;

Αναρωτιέστε τι θα κερδίσετε με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, η κατασκευή eshop προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Συνεχή online παρουσία. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παραμένει ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Έτσι, δίνετε την ευελιξία στους πελάτες να πραγματοποιήσουν αγορές ακόμα και τις ώρες που το φυσικό σας κατάστημα είναι κλειστό.
  • Πρόσβαση σε μεγαλύτερο κοινό και νέες αγορές. Με ένα eshop, οι γεωγραφικοί περιορισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε εύκολα σε νέες αγορές και να αυξήσετε το πελατολόγιό σας.
  • Αύξηση ικανοποίησης πελατών. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους όποια στιγμή θέλουν, από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Επιπλέον, μπορούν να συγκρίνουν τιμές και να διαβάσουν κριτικές, ώστε να είναι πιο σίγουροι για την επιλογή τους. Όλα αυτά συμβάλουν στο αίσθημα ικανοποίησης που νοιώθουν όταν ψωνίζουν online.
  • Ισχυρότερη θέση στο νέο μοντέλο οικονομίας. Λίγο η άφιξη του 5G και η ψηφιακή επανάσταση, λίγο η πανδημία και το lockdown, το μοντέλο της οικονομίας αλλάζει. Η ύπαρξη ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι απλά συγκριτικό πλεονέκτημα, αλλά παράγοντας που μπορεί να αποβεί καθοριστικός για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Δημιουργία eshop από την W3Vitals

Στην W3Vitals, έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατασκευή δυναμικών eshop που ξεχωρίζουν για τις τεχνικές προδιαγραφές τους και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στους χρήστες.

Κατασκευή eshop με κρυπτογράφηση και απολύτως ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων

Στις διαδικτυακές αγορές, η ασφάλεια των συναλλαγών και των δεδομένων των πελατών είναι υψίστης σημασίας.

Φροντίζουμε να μην υπάρχουν κενά ασφαλείας στα eshop που κατασκευάζουμε, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Επιπλέον, εγκαθιστούμε πρωτόκολλα ασφαλείας SSL που διασφαλίζουν έλεγχο ταυτότητας των χρηστών, την κρυπτογράφηση και την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.

Κατασκευή eshop με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης

Η γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης είναι σημαντικός παράγοντας για τη συνολική εμπειρία του χρήστη και πολλές φορές θεωρείται δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειονότητα των χρηστών θα αποχωρούσε από ένα website, αν η ταχύτητα φόρτωσης του ξεπερνούσε τα 3 δευτερόλεπτα.

Εφαρμόζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δημιουργούμε eshop με υψηλές ταχύτητες φόρτωσης με γνώμονα πάντα την εμπειρία του επισκέπτη που χρησιμοποιεί smartphone.

Σχεδιασμός eshop με responsive design

Στις μέρες μας, ένα σημαντικό κομμάτι αγορών γίνεται μέσω κινητών συσκευών. Για αυτό το λόγο, ένα eshop πρέπει να εμφανίζεται εξίσου καλά και στις μικρές οθόνες.

Κατασκευάζουμε eshop με responsive design, ώστε ο χρήστης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή.

Ανάπτυξη eshop με πλήρη λίστα online και offline πληρωμών

Η ευελιξία στις πληρωμές είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ολοκλήρωση μιας πώλησης μέσω Internet.

Ενσωματώνουμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής (τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, PayPal), ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών σας.

Επενδύστε σε ένα αποδοτικό eshop που θα πουλάει!

Δημιουργία eshop – Επιπρόσθετες παροχές

Κατασκευή eshop με φίλτρα προϊόντων

Χρησιμοποιώντας φίλτρα, δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρίσκουν τα προϊόντα με βάση τα κριτήρια που τους ενδιαφέρουν.

Διευκολύνοντας τους χρήστες να φτάσουν πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα που αναζητούν, αυξάνουμε την ικανοποίησή τους και την πιθανότητα να προβούν σε κάποια αγορά.

Διασύνδεση eshop με πλατφόρμες σύγκρισης τιμών

Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πλατφόρμες σύγκρισης τιμών;

Αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του eshop σας με το Skroutz.gr, το Bestprice.gr και άλλες γνωστές πλατφόρμες σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα.

Κατασκευή eshop με δημιουργία χρηστών και social login

Θέλετε να μπορεί ο επισκέπτης να δημιουργήσει λογαριασμό στο eshop σας, είτε με το email του είτε χρησιμοποιώντας τον υπάρχων λογαριασμό του σε Facebook ή Google;

Κατασκευάζουμε eshop με δυνατότητα δημιουργίας χρηστών και social login, με στόχο την αύξηση του πελατειακού σας κοινού και την ελαχιστοποίηση του χρόνου καταχώρησης παραγγελιών.

Διασύνδεση eshop με εφαρμογές τρίτων

Θέλετε το eshop σας να ενημερώνει και να ενημερώνεται αυτόματα όταν τελειώνει ή εξαντλείται το απόθεμα κάποιου προϊόντος;

Αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του eshop σας με προγράμματα μηχανογράφησης (ERP) ή αποθήκης, για μαζικές αλλαγές και ενημέρωση stock.

Διασύνδεση eshop με εφαρμογές μαζικής αποστολής email

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία αποστολής επιβεβαιωτικών email για παραγγελίες από το eshop σας;

Ή μήπως σας ενδιαφέρει οι χρήστες να αξιολογήσουν τα προϊόντα σας μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αφότου τα παραλάβουν;

Διασυνδέουμε το eshop σας με αξιόπιστες εφαρμογές αποστολής μαζικών email, για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα οφέλη του Email Marketing.

Ανασχεδιασμός eshop

Είστε δυσαρεστημένοι με την απόδοση του eshop σας ή θέλετε να επενδύσετε στην αναβάθμισή του;

Αναλαμβάνουμε τον ανασχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προσφέροντάς σας ομαλή μετάβαση και άμεση μεταφορά στο νέο eshop.

Προώθηση eshop με SEO

Θέλετε το eshop σας να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν;

Εφαρμόζουμε πρακτικές SEO τόσο στη δομή του eshop όσο και στην περιγραφή των προϊόντων του (κείμενο, εικόνες). Στόχος μας, η δημιουργία ενός SEO-friendly eshop που θα αυξήσει την οργανική σας επισκεψιμότητα.

Διαδικασία κατασκευής eshop σε μόλις 5 βήματα

1

Ανάλυση αναγκών και στόχων

Στην πρώτη μας συνάντηση, ακούμε τις ανάγκες σας και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Με βάση αυτά, σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για την επιχείρησή σας, καθώς και εναλλακτικές.

Επιπλέον, κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους και χρόνου υλοποίησης με βάση το πλάνο που θα επιλέξετε, ενώ μπαίνουν οι βάσεις για τον προγραμματισμό του project.

2

Σχεδιασμός eshop

Έχοντας συμφωνήσει στις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προχωράμε στην επιλογή του design. Σας στέλνουμε έτοιμα template ή κάποια δείγματα custom design, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

3

Ανάπτυξη eshop

Οι προγραμματιστές μας ξεκινούν την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με βάση το template που έχετε επιλέξει και τις επιμέρους αλλαγές που έχετε ζητήσει.

Ταυτόχρονα, οι γραφίστες μας δημιουργούν τα γραφιστικά στοιχεία που θα περιλαμβάνει το eshop, ώστε να υπάρχει πλήρης εναρμόνιση με την εταιρική σας ταυτότητα.

4

Παραμετροποίηση eshop

Ο κώδικας του eshop είναι έτοιμος. Σε αυτό το στάδιο, δημιουργούμε τις κατηγορίες και τα προϊόντα σας και εισάγουμε τα σχετικά δεδομένα, όπως κείμενο και φωτογραφίες.

5

Βελτιστοποίηση και παράδοση eshop

Πριν την παράδοση του eshop σας, φροντίζουμε να το βελτιστοποιήσουμε τεχνικά, ώστε να έχει άριστα αποτελέσματα ως προς το SEO.

Επίσης, γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και συνδέουμε το eshop με τα εργαλεία Google Search Console, Google Analytics και Google Ads.

Συχνές Ερωτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλετε ένα πλήρως λειτουργικό eshop που φέρνει πωλήσεις;

Εμπιστευτείτε την W3Vitals και αποκτείστε ένα eshop υψηλών προδιαγραφών που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.